Skodje gleder seg til NC-finalen

plakat Skodje Trialklubb gleder seg til å være vertskap for finalehelga i årets Norgescup. Det har gått fem år siden sist klubben hadde et statusløp, men nå er det vekst og optimisme som rår. I sommer var det leir for et 70-talls deltakere ( dere så kanskje reportasjen på NRK? ), årets andre nybegynnerkurs er i gang med 15 deltakere og om et par uker altså Norgescupfinalen. Arbeidet har vært i gang lenge, og klubben satser friskt for å legge inn en god søknad i kampen om «Gulløksa» 🙂

Klubben har et variert område, som strekker seg helt ned til vannkanten – ofte også med en seksjon der nede. Det ryktes at noen har kommet litt vel fort ned bakken som ender her..
DSCN2814_red
(Bilde fra 2007, og føreren er David Andre Larsen fra Skiptvet. Han kjørte A på sin 125 cc Sherco, og havnet sånn ca midt på treet. Takk til Ove Alnog Skodje, som har orden i løpspermene sine! )

I depotet er det god plass, det er lovt strøm og forhåpentlig ikke så mye vind som det var i 2007, da det lå rester av partytelt spredd rundt neste morgen! For de av oss som fortsatt ikke har bobil finnes det ellers campinghytter i gangavstand hos Solnørvika Fritid,  opp bakken på Fjellstova, Ørskogfjellet og Baronen Hotell i Ålesund stiller opp med idrettspriser – se ellers informasjon på Skodjes hjemmeside

Tilleggsregler 

Litt fra arkivet: Skodjes juniorlag anno 2004, da klubben arrangerte nordisk mesterskap. I søndagens lagkonkurranse hadde Skodje åpnet for klubblag utenfor konkurranse, det ble det litt halloi rundt da en nasjon la inn protest lørdag kveld. Men alle fikk kjøre og  ingen kriser oppsto. Lene Dyrkorn var beste kvinnelige fører, og Emil Gyllenhammar kjørte for det svenske mesterlaget, så egentlig er vel alt ved det gamle?

Foto: Maarten Mager
Foto: Maarten Mager