Resultater fra norgescup i Kristiansand

Overlegen seier til Ib Vegard i dag!
Overlegen seier til Ib Vegard i dag!

Mye prikker i de vanskelige sporene i dag, også før regnet begynte å bøtte ned. Ib Vegard vant elite, Emilie Westbye vant kvinnenes høyeste klasse -og begge hadde 77 prikker. Ib vegard hadde en solid margin til Håkon Pedersen og Ole Kristian Sørensen i dag. Med 101 prikker lå Håkon høyere enn det han har hatt internasjonalt, så det er ingen tvil om at seksjonsnivået var høyt! Også i juniorklassen var det godt med prikker, Anders Paulsen vant med 69, mens cup-klassen for 13-16 hadde et mer normalt resultatnivå. Her var Nikolai Kristiansen klart best med 21 prikker, halvparten så mange som Herman Hansen på andreplass. Nikolai har tydeligvis kommet seg etter skadene som satte han ut en lengre periode!

Dagens regnskyll har begrenset fotograferingen litt, men her er i hvert fall resultatene!

Resultater

Sander Elmholt har ny 125, og er riktig fornøyd med den! Bare 17 prikker i "rekrutt lett" i dag, og hvem vet? Om en del år står kanskje han øverst på elitepallen.
Sander Elmholt har ny 125, og er riktig fornøyd med den! Bare 17 prikker i «rekrutt lett» i dag, og hvem vet? Om en del år står kanskje han øverst på elitepallen.