Invitasjon til lag-NM i Riska

Skjermbilde_infoPåminnelse om lag-NM?? For noe tull, ingen glemmer vel det løpet! Det er jo årets høydepunkt for de som er så heldige å ha et lag å kjøre på.

Ettersom det finnes klasser for mange aldre og kjønn, og det desuten er mulig å lage både mange og sammensatte lag skulle det kunne være de fleste?

Klart dere vet at det bare er en måneds tid til lag-NM, og at løpet i år går i Riska. Her er litt ekstra info:

Riska har hatt dette løpet minst to ganger før, i 2005 og 2009 – og fullt fortjent fikk de også «Gulløksa» i 2009.  Invitasjonen tyder på at de har tatt mål av seg til å overgå tidligere arrangement, og det er å spenne forventningene høyt! I 2009 fikk de en ytterst fortjent «Gulløks» for nettopp lag-NM – og en ny en i 2011 for NM.
Riska har et flott område, med alle mulige og umulige underlag, inkludert bekk, de er erfarne på alle vis og pleier dessuten å legge vekt på å skape litt ekstra festivitas rundt løpene sine. Det bare å glede seg!

Fullstendig invitasjon med mye nyttig info
Tilleggsregler
Program

Påmelding sendes til Riska på mail  ( paamelding@riska-motorsykkelklubb.net ), på eget skjema som du finner på klubbens hjemmeside:

Samleside for informasjon om lag NM 

Her er det både kart, værmelding, mulighet til å legge inn e-postadresse for å få resultatlister og mye mer. Eksempel på bra service!

Påmeldingsfristen er 13. september, og uttak av førstelaget er sikkert i god gang i de største klubbene mens de små kanskje må jobbe litt for å få fulle lag. Lykke til i det arbeidet, det er vel verdt litt anstrengelse 🙂  – så ses vi i Riska?

Trøgstads kvinnelag har pyntet hjelmen med tiara!
Hvert år er det noen lag som gir det lille ekstra for å skape godt humør. Her Trøgstads jenter anno 2011: Ragnhild Duserud, Camilla Dybedahl og Anja Larsen + lagleder Kari Lund Jacobsen. Det ble bronsemedalje! Kanskje i år også?