Regioncup på Nodelandsheia

sotlandets_logoDen tredje runden i regioncup sør gikk nå på søndag, i regi av Sørlandets Trialklubb i godt samarbeid med Kristiansand og Søgne.

Sørlandet har akkurat nå få førere – bare 2 i dette løpet –  men er faglig sterke, og deltar aktivt i utviklingen av trial i området. Blant annet har klubbene avtalt felles treninger hos hverandre, som gir god variasjon og bredere miljø.

I dette løpet stilte de andre klubbene med sekretariat og teknisk kontroll, mens Sørlandet skal bidra både til regioncup i Søgne og NC-rundene hos Kristiansand Trialklubb.
(Det snakkes også om felles løft for et statusløp i ikke alt for fjern framtid.. Begynner å bli noen år siden! )

62 førere på søndag fikk det vanskeligere enn planlagt, da et sjeldent regnskyll gjorde det glatt. Spesielt i det høye settet bærer resultatene preg av det, med høye score over hele fjæla.

Favorittseier til Ole Kristian Sørensen i elite, med Kjartan Mikkelsen på respektfull avstand. Sander Meling  kapret 3.plassen, igjen rett for nesa på Sondre Gilje Haga og deretter Jacob Olaus Gunvaldsen.

Mette Fidje er foreløpig alene i KE i distriktet.
Hun var uheldig tidlig i løpet, og røyk på en mindre skade, som nok forklarer det veldig høye antallet prikker denne gangen.
Et nytt stikk til Nils Johan Gunvaldsen i tvekampen med Thomas Sørensen og denne gangen var det Andreas Ore Wormsen som tok siste plassen på A-pallen!

Nikolai Kristiansen har ikke deltatt før i år, etter gips fra januar til mai (!) men tok opp tråden der han slapp og vant B. ( Han brakk først det eine beinet i armen, fikk av gipsen – men brakk så den andre knokkelen og fikk gips helt opp til skulderen. NB: ingen av skadene kom på trial!! )
Sammenlagt står det foreløpig mellom Daniel Øgrey og Daniel Tangen – Daniel Ø  nå med et lite forsprang etter å ha sneket seg foran denne gangen.

Veldig jevnt i KB – Maritha Christiansen tok en ny seier, foran Seline Meling og hyggelig besøk Nadine Faude!

Stian Evensen har nå prøvd alle posisjonene på pallen i C, denne gangen øverst og der har han tenkt å bli. Men det er mange om beinet i denne klassen!

Fulle resultater hos Sørlandets Trialklubb

Søgne og Songdalen budstikke

 

.