Lørdag ble ikke Nordens dag i Penrith

Ingen stor dag for vikingene: Eddie Karlsson ble nr 14 i World Pro, Håkon Pedersen nr 19 og Timo Myöhänen nr 24  i World Cup.

For Håkons del har 2.runden ødelagt løpet: han kjørte de tre rundene på 18-39-17. Det var små marginer, og i en periode der gikk det meste feil vei, meldes det fra depotet. Heldigvis beholdt han fokus og kom på sporet igjen, og i morgen er det nye muligheter! Sammenlagt beholder han 9.plassen. 

Og de andre? Toni Bou var fullstendig suveren med 18 prikker, med Adam Raga (49) og Cabestany (56) på svært betryggende avstand!

Været var bedre enn meldt, det regnet jamt men uten storm i kastene. Glatt ble enda glattere da jorda ble dratt med og smurt utover, og de ganske høye tallene i resultatlista sier sitt. I morgen er det meldt bedre vær, men om det hjelper på føreforholdene kommer an på når godværet eventuelt kommer og i hvilken grad det tørker opp..

Resultater:

World Pro              World Cup                 Youth 125 

Arne Hedin er journalist og fotograf, og skriver blant annet for Race Magazine i Sverige. Han er også dommer på høyeste nivå, med i styre og stell, æresmedlem i trialkommisjonen i FIM-Europe, kjenner stort sett alle og har greie på det han skriver om!
Arne har heldigvis reist til Penrith også. Han fikk etter sigende både middag og humør i Eddie i kveld, og endatil ble det tid til å sende bilder til Trialavisa også!

Foto: Arne Hedin
Foto: Arne Hedin
Timo Myöhänen er Finlands eneste deltaker i VM for tida. Heller ikke han fikk vist hva han er god for akkurat denne dagen.
Timo Myöhänen er Finlands eneste deltaker i VM for tida. Heller ikke han fikk vist hva han er god for akkurat denne dagen. Foto: Arne Hedin
Eddie Karlsson har virkelig ikke hatt ting og tang på sin side i det siste, men kommer helt sikkert sterkt tilbake! Foto: Arne Hedin
Eddie Karlsson har virkelig ikke hatt ting og tang på sin side i det siste, men kommer helt sikkert sterkt tilbake! Foto: Arne Hedin