Håkon nr 7 i World Cup, Ole Kristian nr 16 i World Pro

Håkon Pedersen. Foto: Arne Hedin
Håkon Pedersen. Sjekk leira i fordekket.. Foto: Arne Hedin

Det var vått og leirete i Belgia, i følge Arne Hedin så førerne mer ut som deltakere på slutten av novemberkåsan!  (Litt usikker på om det finnes grunnfjell i Belgia, men i så fall er det i en annen del av landet..)
Kudos til Ole Kristian Sørensen, som overlevde debuten i VM-klassen! Sist gang var Mardon Moi med en 14.plass i 2010, og da var det også lenge siden forrige.
Tillegg: Eddie kom inn igjen på lista. og da røyk poengplassen til Ole Kristian.  

Eddie Karlsson var uheldig, punkterte fire ganger (!!)  og hadde bare 35 minutter på seg da han skulle ut på siste runde i øsregnet.  Han sto først som utelukket pga tid, men kom seinere tilbake på lista på 15.plass.
(Uten respitt, så det er ikke lett å begripe – to andre fører har brukt lenger tid og fått tillegg, som ser ut til å være gitt etter 5 t 20 min. )

Bou holdt unna for Adam Raga igjen og holder ledelsen i kampen om trofeet i år igjen, men med bare 4 poeng så her er ingen ting avgjort!

Håkon Pedersen gjorde det riktig spennende for oss. Han lå på 3.plass etter to av tre runder, bare en prikk bak 2.plassen, men det var også tett videre bakover. Dessverre ble det noen plasser ned og 7.plass til slutt – 7 prikker bak vinneren! Det er tett det, og sånn fortsetter det de neste 15 plassene også.

Neste runde for gutta går allerede om en uke, i Penrith.

Resultater:

World Pro    (korrigert)                    World Cup

Ole Kristian Sørensen fra Flosta var den som skulle få Norge inn på resultatlistene i VM igjen. Ikke overraskende egentlig, for Ole Kristian er jo kjent som den som ikke viker tilbake for de verste momentene, og gjerne leiter fram noen nye!
Ole Kristian Sørensen fra Flosta var den som skulle få Norge inn på resultatlistene i VM igjen. Ikke overraskende egentlig, for Ole Kristian er jo kjent som den som ikke viker tilbake for de verste momentene, og gjerne leiter fram noen nye!