VM i Comblain au Pont : Kvinner

 

Alle deltakerne i kvinneklassen. Foran fra venstre:  Maritha Christiansen, Becky Talbot (ja, hun er nygift :-) ) , Katy Sunter, Sara Trentini, Ina Wilde, Theresa Bäuml, Mireia Conde, Emma Bristow, Sandra Gomez, Berta Abellan, Elisabet Solera, Jess Bown.  Bak fra venstre: Pauline schmitt, Julie Sandanger, Ute Krämer, Valery Rooke, Michelle Neukirchen, Sarah Bauer, Charlotte Steffens, Mona Pekarek, Lisa Marie Eck, Maria Giro, ?,pauline Masanes, Elisa Peretti
Alle deltakerne i kvinneklassen.
Foran fra venstre: Maritha Christiansen, Becky Talbot (ja, hun er nygift 🙂 ) , Katy Sunter, Sara Trentini, Ina Wilde, Theresa Bäuml, Mireia Conde, Emma Bristow, Sandra Gomez, Elisabet Solera, Jess Bown. Bak fra venstre: Pauline Schmitt, Julie Sandanger, Ute Krämer, Valery Rooke, Michelle Neukirchen, Sarah Bauer, Charlotte Steffens, Mona Pekarek, Lisa Marie Eck, Maria Giro, Daniela Bauml,Pauline Masanes, Berta Abellan, Chloe Richardson. Rettelser mottas med takk!! Foto: G2F Media

Fredag kunngjorde Laia Sanz sin endelige beslutning om å ikke kjøre for en ny VM tittel i trial inneværende sesong.
Det viste seg at Emma Bristow var mer enn klar for å overta tronen: med en førsterunde på null viste hun de andre ryggen fra start, og så seg aldri tilbake. Becky Talbot – inntil nylig Cook – klarte å holde seg foran Sandra Gomez, som nå er beste spanske fører.  Og en lykkelig Katy Sunter på femteplass fortsetter sterk kjøring! Det blir vanskelig for Storbritannia å unngå favorittstempel i lag VM..
Også jentenes lister ble endret, og Sara Trentini overtok da fjerdeplassen. 

Som bildene viser var det vått og glatt! De norske jentene Julie Sandanger og Maritha Christensen havnet på  22 og 26.plass. Det er godt de holder Norge på kartet internasjonalt!

Jentene kom inn i stimen med de store gutta etter hvert, og da ble det vanskelig å komme seg fram i køen uten spisse albuer!
Dermed ble det også tidsnød, og Vidar Christensen som minder beskriver levende hvordan han fikk krampe i alle sentrale kroppsdeler etter grisekjøring i gjørme for å rekke tidsfristen..

Begge jentene fikk likevel tidsprikker, og spesielt Julie datt svært mange plasser ned på grunn av det.

De siste to rundene går de to første helgene i september i Spania og Andorra.

Julie Sandanger debuterte i VM.  Foto: Arne Hedin
Julie Sandanger debuterte i VM. Foto: Arne Hedin
Maritha_ArneHedin
Maritha Christensen. Foto: Arne Hedin

Resultater kvinner   (oppdatert)

Arrangørens hjemmeside