Færre prikker og oppover på lista

Seksjonene i Krzeszewice ble ikke mye endret foran andre dag. Oppsummeringen var at det var mye glatt, løse steiner og ur. Vanskelig å kjøre non-stop men ikke farlig. Mange opplevde både egen kjøring og dommernes vurdering som litt flaks/uflaks, og en hel del femmere kom for stopp. Polen har ikke innført non stop i egne konkurranser, men denne helga ble det kjørt innlagt polsk mesterskap i seksjonene og da også dømt etter samme regler. Disse førerne var bittelitt frustrert etterpå kan du si..

meling2
Minderne er klare til dyst: Martin Haga, Bent Håkonsen, Oddvar Meling og Hallgeir Barkved.

God stemning i den norske leiren. Nordmennene kom tidlig, og etablerte «Norway Road» i depotet..

Søndag var det bedre resultater i Youth Championship : Sondre Gilje Haga klatret opp til en flott 4.plass med bare 8 prikker, og de tekniske løypene passet han godt.  Kjartan Mikkelsen fulgte godt opp med 7 plass, Petter Bjerlin klatret også litt oppover mens Nils Johan Gunvaldsen falt litt ned fra lørdagens gode 11.plass.

Sondre var igjen beste nordmann, i dag med 4.plass. Foto: Vidar Christensen
Sondre var igjen beste nordmann, i dag med 4.plass. Foto: Vidar Christensen

Blant jentene i EM var det også færre prikker, men plasseringene var omlag som lørdag.  Theresa Bäuml vant igjen, og leder da også EM. Søndag var det ellers svært lite som skilte de fire norske: de kom på plassene 11-14 med 59  til 63 prikker, og denne gangen var det Ingveig Håkonsen som var best av våre.

I de åpne klassene ble det nye pallplasseringer: 3.plass til Huldeborg Barkved og også 3.plass til Daniel Tangen.  Blant gutta ble det igjen nordisk forbrødring med seier til Pontus Ross fra Sverige, Mikkel Brade fra Danmark nr to, Daniel Tangen og Norge på tredje og finske Santtu Selin på fjerdeplass!

Team Norway Girls stiller sterkt i EM.

Team Norway Girls stiller sterkt i EM. Denne trioen kjører Internasjonal, og kommer til å være erfarne når de om en stund er klare for hovedklassen. Med den utviklingen og resultatene de har hatt i år kan det bli før vi aner det 🙂

Seline, Huldeborg og Julie Sandanger tar også med seg FIM treningscampen for jenter de neste dagene.

Resultater:  takk til Vidar Christensen-ingen andre nettsteder har resultatene 🙂

Youth Championship

youth_dag2youth_del2_dag2
EM kvinner

kvinner_dag2
Internasjonal åpen

intern_dag2
kvinner_intern_dag2

Takk til Vidar Christensen, Oddvar Meling og Martin Haga for bilder – håper på å få noen til fra andre om ikke lenge 🙂