EM Kvinner og Youth i Krzeszowice: resultater

Masse nordmenn i sving nede i EM-runden i Polen i dag, og det meldes om god stemning og varmt vær i den norske leiren 🙂

Kvinneklassen denne helga ble nærmest en landskamp mellom Norge og Tyskland, og Tyskland vant klart.

Seier til Theresa Bäuml, nr 2 var Ina Wilde og tredjeplassen gikk til Sara Trentini. De samme tre var på pallen i Italia – da i rekkefølgen Wilde-Trentini-Bäuml , så Ina Wilde beholder ledelsen sammenlagt foreløpig.

Beste norske jente ble Erika Melchior på 8.plass og 63 prikker, med Mette Fidje en plass og fem prikker bak. Ingveig Håkonsen og Julie Sandanger fikk begge 77, og hhv 13. og 14.plass.  Men «i morra tar vi dem» sa jentene med et smil 🙂

I EM-klassen deltok 9 tyske jenter, 5 norske. ei  italiensk og ei fra Estland. Det sier vel det meste, og skal EM overleve må noe skje med deltakelsen!

Takk, Vidar Christiansen!
Takk, Vidar Christiansen!

Youth hadde noe bedre geografisk spredning, men Norge og Tyskland dominerer der også: 5 nordmenn, 5 tyske, 3 britiske, 3 italienske, 2 svenske, 2 finske, 1 fransk og 1 belgisk fører.  ( Poengstillingen er  en annen sak, Storbritannia biter godt fra seg! )
Dan Peace vant igjen, Sondre Gilje Haga ble beste norske på 7.plass.

De uoffisielle Internasjonal-klassene hadde også god norsk deltakelse, og her er det samtidig noen andre nasjoner representert – Tsjekkia og Danmark på guttesiden, og faktisk også ei polsk jente. Hun var dermed eneste lokale deltaker!

kvinner_intern youth_intern