Battle of the fjords

logoStavanger2

X-trial ble en suksess under fjorårets matfestival i Stavanger, og i år har arrangørene både tenkt enda større og tatt med erfaringene fra sist: Fortsatt en måned fram i tid, men dette kan bli sommerens høydepunkt!

Foreløpig er 12 påmeldt, og det teller mesteparten av eliteklassen i Norge, men det er plass til flere..
Skal det bli skikkelig vikingkamp hadde det jo vært en fordel med noen langveisfarende også, og kanskje finner en dansk eller svensk fører tiden moden for å gjenerobre tronen?

Og når ferja til Storbritannia kommer på plass igjen får vi tro på besøk derfra også 😀
Arrangørene lokker med pengepremier til de beste, og uansett er det jo moro med X-trial-så ikke nøl? Norske deltakere kan melde seg på via NMF-sida på vanlig måte, andre kan sende mail til Per-Aksel Nilsen.

Litt mer info og mailadresse finnes i invitasjonen her

De fleste av oss bør vel likevel stå på utsiden av sperringene og heie, og det kan også bli moro.
Gladmatfestivalen er Nordens største i sitt slag, og trekker noe så nær en kvart million besøkende i løpet av de fire dagene det pågår, så publikum og stemning skal det ikke skorte på! ( Og om det blir litt trangt om saligheten er det jo mulig å stikke til Prekestolen eller Kjerag for å få det litt luftigere.. ) Litt press på hotellene kan nok ventes, men bobiltettheten er høy blant Trialavisas lesere, og Riska har plass 🙂

Fra fjorårets arrangement – til inspirasjon!

At denne konkurranseformen er populær var også tydelig da landslaget satte hverandre stevne for å konkurrere under ei messe i Sørlandsparken:

Fra X-trial i kristiansand tidligere i juni. Foto: Gintare Miliauskiene, Ravgule Foto
Fra X-trial i Kristiansand tidligere i juni. Foto: Gintare Miliauskiene, Ravgule Foto