Sør Cup på Lista i solskinn

Glade minirekrutter med premie!

71 førere fikk en flott dag i solskinnet på Lista i dag. hele 25 rekrutter i ulike størrelser, og rundt 15 C- og D-kjørere er lovende for framtida!

Ole Kristian Sørensen er nok ustoppelig i eliteklassen, men Jonas Rønningen fra Gjerstad klatret mange plasser opp på lista fra sist runde. Andreplass må da være karrierebeste, og det er jo lovende uka før NM på hjemmebane!
Mette Fidje tok seg av KE – i ensom majestet dessverre.
Nils Johan Gunvaldsen vant A foran Thomas Selde Sørensen, og dermed ligger de to også likt i teten i Sør.Cup. Det gjør også Anders Paulsen og Henrik Eri, som deler 3.plassen sammenlagt!

I B var det dobbelt Daniel, som sist – men denne gangen vant Daniel Tangen foran D. Øgrey, og dermed er de likt i tet de også!  Sondre Klungland klatret opp på pallen, og kapret dermed også en foreløpig 3.plass i sammendraget i klassen. Men her er ingen ting avgjort!  Det er det heller ikke i KB, der Seline Meling vant for første gang!

I C var det innpå dobbelt så mange førere som i første løp, og nye navn på toppen: Einar S Bondevik og Henrik Øgrey.
Noah Elkalady fra Søgne har ikke kjørt så mange løp, og det ble bare ett i D i år – for nå var han allerede på plass i C-sporet 🙂
dermed var det også bare akkurat nok til å fylle pallen i D: med Tommy Fagerli, Stian Berge og Jon Fidje.