Kveldsløp i Hobøl 12 juni: Nullenes glansdag

Steinseksjonen er en del av merkevaren Hobøl MK. Ib Vegard er spesialist, og la grunnlag for seier her.
Steinseksjonen er en del av merkevaren Hobøl MK. Ib Vegard er spesialist, og la grunnlag for seier her.

Hobøl har nok hatt et ønske om å gjennomføre et prikkfritt arrangement, og seksjonene var uvanlig snille i enkelte klasser.
Dermed ble det ikke noe race mot klokka, slik enkelte kveldsløp har vært før: Her er det 3 timer blank, ikkeno’ respitt, men 5 i alle seksjoner du ikke rekker å kjøre, og tidligere år har det vært ganske frenetisk de siste minuttene.
Raskeste mann var Svein Sæther med 45 minutter på de 15 seksjonene (!), de siste kom inn på ca to og en halv time.

Elite hadde nok omtrent normalt med prikker, og Ib Vegard klarte så vidt å holde seg foran Martin Karlsen. I andre løp er det andre førere som har utfordret, så NM kan bli mer spennende enn på lenge! Det gjelder også jentene: Med seier igjen seiler Ingveig Håkonsen  opp som en stadig sterkere utfordrer, samtidig som Lene Dyrkorn skal være plass i NM. ( Hun har splunka ny Jotagas, men fikk ikke kjørt i går da hun ikke rakk å montere dødmannsknappen!)

I A var Petter Bjerlin helt sjef med 3 prikker, mens sistemann på lista har fått rent urimelig mange: Thomas, vi ser det er feil men får ikke rettet! ( Han skal ha 380 prikker mindre enn oppgitt)

B var en av klassene som hadde fått det greiere enn vanlig: Her vant Sander Sørbye foran Per Kristian Svensrud ( begge 2 prikker ) mens Oddbjørn Skimten og Herman B Hansen hadde 3. Også trim B ble vunnet på 2 prikker (som muligens skulle vært 1 uten at det hadde betydning for rekkefølgen  ) – som vanlig av Helge Ruden.

C hadde også en grei dag på jobben, i dette sporet ble alle klasser vunnet på null. Nicoly Baardseth (C)og Sander Elmholt (RC) fra OMS er treningskompiser, og begge klarte å holde beina på fothvilerne hele kvelden- i likhet med Ivar Ottestad i trim C.
Og jammen gjorde Asbjørn Nyskog i D det samme!

Resultater hos Hobøl Motorklubb 

Lista er altså ikke helt uten feil – f.eks har Andreas Fagertun Dammyr har tilsynelatende gått over til Clipic 😀

Takk til Nina Håkonsen som knipset bilder!