Norske sykler veid og funnet for lette!

Foto: FIM/G2F media
Foto: FIM/G2F media

Toni Bou var helt klart ute etter å ta tilbake tetplassen etter forrige helgs nederlag. Han kjørte da også klart best i dag, med bare 32 prikker, mens Adam Raga fikk nesten det dobbelte (59). Eddie Karlson ble heldigvis ikke verre skadet sist helg enn at han fikk kjørt, og klarte 11.plassen.

Håkon Pedersen var klart best av våre, og var helt oppe på tredjeplassen etter første runde. Dessverre falt han ned til 6. plass til slutt, mens Ole Kristian Sørensen kjørte seg litt opp til 15.plass. Håkon skriver at han hadde et ublidt møte med steinene i 2.runde, skadet skulderen og måtte ha både is og massasje mellom seksjonene for å klare å fullføre.

Resultater:
Cup-klassen                       World Pro

Sammenlagt:

Cup                                       World Pro  

Det var trangt om tid, og det er nok grunnen til at 3 av de norske gutta ble diskvalifisert.    Takk til Magnus som har gitt riktig info: Våre deltakere – det vil si syklene deres- ble veid under en uanmeldt kontroll og funnet for lette.. De kjører sykler som er slik utstyrt som de kommer fra produsenten, og dette er jo et problem som flere har kommentert på etter vedtaket i FIM om å øke minstevekt for syklene til 70 kg! ( mot 66 i fjor)

Bildet viser en trialsykkel med en 5 kg's stein stroppet fast
Canobbio Sergio mener han har funnet løsningen som vil bringe trialsporten videre under det nye reglementet..han skriver at det er en praktisk og fleksibel løsning som kan flyttes underveis i løpet for å distribuere vekta, og til sluttes hives i hue på den du måtte ønske..

Og slik ser Katy Sunter for seg sin nye VM-sykkel, utstyrt med en røslig blyplate:

vekt2Katy