EM i Alagna Valsesia: Svensk seier i junior!

marcusEM-resultater er ikke så lette å få tak i. «Like drawing hen’s teeth» skriver Trials Central, og uten å ha prøvd akkurat det kan jeg godt tenke meg hva de mener.
Men – takket være folk på plassen har jeg fått bilde av tavla!

Junior:
I mangel av nordmenn på podiet kan vi glede oss med Marcus Eliasson, som gjorde sitt beste løp i karrieren, og gikk helt til topps i juniorklassen! Med Daniel Andreasson på 4. må vi bare bøye oss i det italienske støvet for naboene denne gangen..
I junior ble  Marius Christiansen nr 5, Andreas Damyr  nr. 7 og Julian Berntsen nr. 8, så de norske gutta står absolutt til godkjent!  Marcus vant med 80 prikker, så det tok nok litt tid før han forsto at dette var bra!
Takk til Arne Hedin som har sendt bilder av de norske deltakerne + Marcus på toppen av pallen!

Senior:  5.plass til Håkon 

Også i senior var det kraftig med prikker. 50 på vinneren Franz Kadlec, 60 på nr.2 og sånn fortsatte det nedover.. Det var tørt, men likevel glatt meldes det fra fjellene . Håkon kom på 5.plass, og sier det er flere ting han skal gjøre bedre i morgen. Han har pallen i sikte -og om det ikke lykkes  denne helga er det klart at det er mulig!  Ole Kristian Sørensen og Ivar Norum  havnet på 16. og 17.plass.

Finsk seier i 40+

Dessverre ingen nordmenn i +40, men Jussi Haapanen sørget for nordisk seier!

Fulle resultater og fine bilder hos phototrial.it  🙂

EMjunior EMsenior