Vårsamling hos Vestkant Trial

I en hel del år nå har Vestkant Trial  invitert inn engelske trenere til samling, og sist helg var det igjen på tide! Dan Thorpe, Chris Pearson og Katy Sunter kjører på høyt nivå, i tillegg til å være erfarne trenere , og for de heldige førerne i Bergen er disse samlingene en skikkelig vitamininnsprøyting.   24 aktive rapporterer om en fantastisk treningshelg i godt vær. Flest fra Bergen, men også et par besøkende fra Haugesund og Valldal.  Disse tre trenerne rullerte om å ha ansvar for de ulike gruppene, mens Martin Roll Solberg tok seg av de yngste. Lørdag var det kjøring hos Vestkant, søndagen gikk turen til Eikås så også terrenget ga god variasjon.
( klikk på bildene for større versjon) 

IMG_2557

Geir Morten Græe, Espen Bolstad, Reino Rongved, Julie Sandanger, Erica Melchior og Lars Brunborg  kjører alle A  eller høyt B-nivå. Her med Katy.
IMG_2561                                                     Yngste gruppe besto av 7 førere:
Torstein og Sindre Vevle, Tiril Rongved, Daniel Bondh
agen,  Even Spedal Fardal, Dan Erik Saveland  og Jacob Hoen Tyssen.   IMG_2562                                                                                                                                                Marte Hatletvedt, Marcus Carter, Martin Kvamme, John Olav Honve og Kristoffer Aasebø er også sånn ca  B-førere – Marte har ellers nå tatt skrittet opp i høyeste klasse i NC , da de nye klassene ble innført.
Bak:Chris Pearson!
IMG_2555

Siste gruppe besto av Connie Ludvigsen, Kristian Haugland, Ole Tuft, Halvard Seilen og Thomas Haugland, alle på E/topp A-nivå.  På Beta, Montesa, Sherco, Gas Gas og Ossa!

På denne økta: Trener Dan Thorpe, som var godt fornøyd med disiplene. Connie er jo ellers ofte sjøl i trenerrollen, men trivdes godt som utøver også. Hun hadde ikke glemt teknikken, men kjente det visst godt i kroppen andre dag..

Selv om vi har mange dyktige trenere på hjemmebane anbefaler klubben alle å tenke litt nytt og hente inn impulser innimellom!  Og gjestene kommer gjerne igjen til Bergen: Vestkant har også lagt inn litt norgesreklame, i fjor ble de utstyrt med sykler og sendt ut på Rallarveien! Trialavisa traff alle tre under Scottish uka før, og det var tydelig at de gledet seg 🙂