Regioncup Øst i Skiptvet = Skjetve

Lover godt for framtida!
Lover godt for framtida!

76 førere til start er absolutt godkjent i region Øst, men enda savnet vi noen. Løpet ble altså kjørt Kristi Himmelfartsdag. Enkelte kan vel ha tatt en langhelg, samtidig som fem toppførere er på vei mot EM og VM i Italia! Også dette løpet var topptungt, med mange førere i E/A/B-sporet.  Men det var massevis av rekrutter & minirekrutter og også godt besatt i C og D så framtida i regionen ser lys ut.
Ib Vegard fikk dessverre ikke tatt turen til Italia, men i Skiptvet var han helt sjef i dag. 2 prikker ble det, og en grei seier foran Martin Karlsen som heller ikke gjorde mange feil i dag.
I A-sporet ble det seier til arrangøren i begge klasser: Ingveig Håkonsen vant i KE og Håkon Håkonsen i A! Ingveig ble jo tatt inn på team Norway i fjor, og har allerede kvittert for tilliten med mange sterke løp.   I B vant Stig Martiniussen, på splunka ny Jotagas. Han kjørte sammen med Helge Ruden, og de to hadde nok løpets nyeste og løpets eldste sykkel. (Stig ledet til siste seksjon, men de gamle var eldst i dag igjen. Revansje er under planlegging!) Hobøl stilte ikke med så mange førere, men de gjorde det godt – i KB vant Linda Hjell, som heldigvis er på sykkelen etter en sesong i fjor med mye plager. Av samme grunn ekstra hyggelig å se Henriette Andersen på plass i KC 🙂
Skiptvet var største klubb med 20 førere ( og der stilte forhåpentligvis alle opp, ferie når klubben din har arrangement er uaktuelt! ), fulgt av Trøgstad med rundt 15, mens mange av de øvrige ligger på ca 10. Ekstra velkommen til Enebakk Motorsportklubb som ellers er mest på cross!

Resultater                          seksjonsanalyse

Bilder fra trollskogen i Skjetve: Takk til Malene Vaz Mathisen!

Bilder av seierspallene ( og Skjetves pall har stil! )