Sykkelnytt: Ossa ♥ Gas Gas og Dougie ♥ Vertigo..

ossa_gasgasPå Gas Gas-fabrikken i Girona er det nå straks klart for produksjon av de første syklene med firkløvermerke, og Ossa uttaler at de er optimister med tanke på framtida, både med tanke på utviklingspotensialet og på  at økt effektivitet og besparelser kan gjøre begge merker mer konkurransedyktige  i et vanskelig marked. (Les hele pressemeldingen her )

DougieI Barcelona, noen mil lenger sør, var Dougie Lampkin tilbake hos teamet som arbeider på spreng med Vertigo-prosjektet, og uttaler at han er imponert over de store framskrittene som er gjort på bare få uker. Fagkunnskapen skal det i hvert fall ikke skorte på med Lampkin på laget!
( Se hele pressemeldingen her )

 

JordiBrasilIkke direkte sykkelnytt kanskje, men av interesse for de mange som kjenner Jordi Pasquet: Jotagas har hatt et framstøt i Brasil, der jordi har holdt kusr og kjørt oppvisning

(Les hele pressemeldingen her)