Dagens inspirasjonskilde: Ørnulf Ranger

Ørnulf Ranger er eldste deltaker på Motorsportkonferansen.
Ørnulf Ranger er eldste deltaker på Motorsportkonferansen.

Ørnulf Ranger fyller 100 år til våren, og er eldste deltaker i helga. Han er et oppkomme av interesse, humør, livsglede og optimisme jeg sjelden har møtt maken til, og som jeg gjerne vil dele med dere!
Sjøl er han båtsportutøver, fra 50-tallet og fram til i dag. Men hadde noen gitt han en trialsykkel skal jeg vedde på at han hadde blitt god, for her er en som ikke viker for utfordringer og nye opplevelser 🙂

Han følger med på forhandlingene, han kjører bil i Oslo, og kjøpte seg ny Mercedes i fjor – og uttalte at det var så bra at det skal ikke bli den siste! Sin nåværende båt bygde han hjemme i stua på slutten av 90-tallet, da han var skarve 85 år  – og måtte demontere vindu og yttervegg for å få den ut. Nå har han nettopp kjøpt seg en ny 35-hester og gleder seg til neste sesong.

bat_i_stua
Her kjører en mann på rundt 85 år. Det er til å bli optimist av 🙂

I anledning 90-årsdagen skrev han sjøl en liten historie, og her står det også litt om hva han tror er hemmeligheten bak et så langt og rikt liv: foretaksomhet og livsglede.

«Mine første 90 år»