Tandberg MC er ny Gas Gas importør i Norge

headergasgas +

Tandberg MC har til nå vært et lite firma, men har skaffet seg både suksess og godt renommé i det knappe året de har vært i drift.
Gas Gas er kanskje verdensledende. Tandberg skriver i pressemelding at de er stolte av at Gas Gas har valgt dem som ny importør, og at de skal gjøre sitt beste for at alle Gas Gas-kjørere i Norge skal bli fornøyd.

Delelageret er de første ukene naturlig nok begrenset, men det meste skal være på plass i løpet av en måneds tid.  Butikken befinner seg på Geithus i Modum, og er fram til våren åpen mandag-torsdag ettermiddag, deretter også på dagtid – men bestillinger ekspederes selvfølgelig pr post.

For oss som kunder er dette en god nyhet, samtidig som det alltid er trist når etablerte firma ikke klarer seg.

Trialavisa vil derfor minne om at vi i Norge er utrolig heldige, og at våre forhandlere viser service i verdensklasse ved å reise land og strand rundt og hjelpe til under løp! Dette er ingen selvfølge, og disse turene gir neppe noe netto overskudd i kassa.
Mange har nok det siste året fått god trening i å bestille deler på nett, og kanskje er det også litt billigere. Men det er ikke framtidsrettet å gjøre det i stor skala dersom norske firma skal ha muskler til å fortsatt hjelpe oss når det trengs!

Presentasjon av Tandberg MC ved åpningen i januar

Hjemmeside/nettbutikk www.tandbergmc.no   og  også    www.ossa.no

Pressemeldingen fra Tandberg MC