Motorsyklisten satser på nytt merke for de minste

Motorsyklisten melder at de fra nå av er forhandlere for Mecatecno elektriske trialsykler for de minste. Oset fases ut, men det er ingen grunn til panikk: Motorsyklisten fortsetter å serve kunder med deler og service.

T12dMecatecno kom på markedet for et par år siden, og jeg må innrømme at jeg inntil da aldri hadde hørt om merket.
Det er nok mange av oss som er historieløse.  Mecatecno har faktisk en VM-seier, fra 1987 – i følge nettstedet Cybermotorcycle  , som er kilde til mye god kunnskap.
( Visste du at Miele har laget motorsykler?? )

Bilde av Mecatecno Skywalker 1989

Mecatecno er spansk, basert i Barcelona, og har i år tre trialmodeller pluss to nyutviklede «cross/enduro»-utgaver. Motorsyklisten har foreløpig bare de to minste trialmodellene ser det ut til, beregnet på barn fra 2-5 / 5-10 år.  Her i Norge er det nok i tråd med markedet, men det kan nok hende at noen av el-kjørerne vokser inn i de større modellene etter hvert, i stedet for å gå over til bensin. I England har det vært kjørt en egen cup for barn med bare elektriske sykler, og denne var forrige år den raskest voksende klassen.

Mecatecno hjemmeside

Pressemelding fra Motorsyklisten (på deres hjemmeside)