KM-finale i Skodje

KM for region Midt-Norge er kjørt over 5 runder, der 4 teller i sammendraget.
Denne regionen har ikke krav til antall startende og kan derfor kåre vinner i alle klasser, som jo er en fordel for de velfortjente kretsmestrene! Det har deltatt førere fra Kleive, Skodje, Valldal, Volda og Ørsta og Holmemstranda  – i alt 68 ulike i de rangerte klassene, i tillegg til et tredvetalls små og store rekrutter. Det er en gledelig økning fra 2012, spredd over flere av gutteklassene + trim 🙂

Glade kretsmestere: Bak Terje Glomset, Skodje kl A, Lovise Myren Skodje,KD,  Ole Kristian Hammervold Kleive, B.   foran fra venstre  Eva-Therese Klungnes Holmemstranda, Trim D, Oliver Busengdal Skodje,D,  Torbjørn Sigerset Kleive,Trim C,   Vebjørn Sigerset Kleive, C  Erica Melchior fra Valldal vant KE men måtte reise før premieutdelinga
Glade kretsmestere: Bak Terje Glomset, Skodje kl A, Lovise Myren Skodje ,KD, Ole Kristian Hammervold Kleive, B. Foran fra venstre Eva-Therese Klungnes Holmemstranda, Trim D, Oliver Busengdal Skodje, D, Torbjørn Sigerset Kleive,Trim C, Vebjørn Sigerset Kleive, C. Erica Melchior fra Valldal vant KE men måtte reise før premieutdelinga

Finalen ble kjørt sist helg, med 57 startende. Dessverre slo værgudene til slik de bare kan i kystkommunene.. Natt til lørdag bøtta det ned, og resultatet var at seksjonene ble litt vanskeligere enn planlagt spesielt i det høye settet. Heldigvis var det bare duskregn under selve løpet – og på de trakter er jo det for godvær å regne i oktober –  så det var ingen sure miner. At idretten er populær er tydelig, og ordfører Terje Vadset stilte på premieutdelingen. Overraskelsen var at også banksjefen i Sparebank Møre og Romsdal dukket opp med en presang! 38000 blanke kroner til ny klubbsykkel kommer nok godt med. Rekrutteringen i Skodje er bra og nybegynnerkurset sist vår hadde hele 14 deltakere!

Finaleresultater         KM 2013 sluttstilling