TdN kvinner: Storbritannia tilbake på tronen

De britiske jentene var suverene i dag, og det hadde ikke spilt noen rolle om Laia  hadde kjørt. Storbritannia kom i mål med bare 16 tellende prikker, Spania hadde 33 og nok med å holde stand overfor Tyskland som også kjempet om andreplassen. Storbritannias vinnerlag består av Emma Bristow, Joanne Coles og Becky Cook – det samme som tok seieren i 2009. Etter det har Spania vunnet begge klassene hvert år, så det var på tide!

Oppe hos Jitsie fantes nytt landslagstøy i norske farger
Oppe hos Jitsie fantes nytt landslagstøy i norske farger

De norske jentene havnet til slutt på åttendeplass, og må heve seg litt for å rykke oppover igjen til det nivået Norge har ligget på de siste åra. Men helt umulig er det ikke! Humøret var jamt bra, sjøl om alle ble slitne og de sist to publikumsseksjonene inne ved målområdet ble god reklame for jentene våre.

Fulle resultater

Vi steller så godt vi kan i depoet, men mangler litt på å kunne konkurrere med Frankrike i matveien ..

Norsk kjøkken
Norsk kjøkken

 

Franskmennene holder til vegg i vegg med oss i depotet. De er jo gourmeter, og stiller med eget kjøkkentelt, tre kjøleskap og ikke minst egen kokk!
Franskmennene holder til vegg i vegg med oss i depotet. De er jo gourmeter, og stiller med eget kjøkkentelt, tre kjøleskap og ikke minst egen kokk!

Vi er altså fullstendig distansert i kokke-konkurransen, men håper gutta kan ta opp kampen i seksjonene likevel!