Vestkant Trial i medvind

vtt_sommerkurs2013_re
Foto: Vestkant Trial/Rolf Ludvigsen

Vestkant Trial er en av flere klubber som har aktivitetstilbud og kurs for nybegynnere på tampen av sommerferien.  Klubben har satset på nyrekruttering, og har nå 7 nærmest nye klubbsykler. Dette var likevel ikke nok – nærmere 20 meldte seg på sommerkurset, som gikk i samarbeid med kulturkontoret i Kulturkontoret Fyllingsdalen og Laksevåg som en del av tiltaket Ung Sommer. 13 fikk plass og møtte opp, fulle av forventninger.

Connie Ludvigsen og Tom Sandanger holdt orden på troppene, og mange av klubbens aktive og foreldre hjalp til så deltakerne fikk både støtte og stor framgang de tre kursdagene.
Flere bilder hos Vestkant Trial

Noen syntes likevel dette var litt vel skummelt, så de fikk prøve seg på den nye søsteravdelingen i Vestkant Trial:  Biketrial , og også denne gruppa fikk noen nye medlemmer etter kurset.

Det var også mange som valgte å gå videre som deltakere på høstkurset for å lære mer, og sammen med de 6 som ikke fikk plass i første runde er dette kurset allerede godt og vel fulltegnet.

Vestkant Trial er ellers godt og vel i rute med forberedelsene til lag-NM, som kommer til å gå i uvant urbane omgivelser. Invitasjon følger om få dager!