And the winners are.. Eddie og Ivar!

podium_junior

Dagens EM-runde på OMS ble en real suksess, både sportslig og arrangementsmessig. 2 norske på pallen i junior er ikke bare bra, det har aldri skjedd før! Ivar Norum vant, og hjemmefavoritt Martin Karlsen fulgte opp med tredjeplassen – men bare en prikk bak vinneren.

Iwan Roberts fra Wales snek seg mellom radarparet, og det er ingen dårlig kjører: Siste VM-runde dro han inn en førsteplass i Youth, og førerne videre ned på lista har også betydelige meritter å vise til.

I senior var jo Eddie Karlson favoritt, sjøl om både kneskade og en kraftig luftveisinfeksjon har skapt usikkerhet helt til det siste.  Han kjørte med feber, kortison og penicillin hadde tappet kreftene, og sangstemmen var det fint lite igjen av! Det viste seg likevel at han har ferdigheter som går utapå de andre, så det holdt til seier uansett. Tre av tre hittil og hjemmebane i neste runde lover bra 🙂  Ib Vegard Andersen klarte en ny god plassering etter fjerde sist. Denne gangen ble det femteplass, tett fulgt av Håkon Pedersen på sjette, og Martin Hemmer og Ole Kristian Sørensen var også inne på topp 10.

I veteranklassen holdt John van Veelen unna og leder da også sammenlagt. Beste NMF-kjører var Magnus Liljeblad, med Per Ole Svensrud hakk i hæl. Per Ole er jo bare ungdommen i forhold til disse andre, og like fokusert og treningsivrig som i gamle dager!

Også i dag var det en uoffisiell International-klasse, som kjørte samme spor som +40 – dvs hvor de ville innenfor seksjonsbåndene. Her var det jo mest nordmenn, og seieren gikk til Jacob-Olaus Gunvaldsen foran Ole Barkved

Resultater