Fjordtrial 2013 – med norgescup

Fjordtrial ble arrangert for fjerde gang i år, og er overstått til mer enn godkjent.  Deltakerne sto på i timesvis hver dag, og fikk syklet av seg de siste kreftene lørdag – se video under, i regi av Kristian Schea Bergersen.

Som i fjor ble det avrundet med norgescup, og en hel del tok sjansen på å delta i løpet – og flere navn kjennes fra trialmiljøet. Dessverre slo uværet til akkurat da, så det ble betydelig vanskeligere enn planlagt! I eliteklassen var det bare tre deltakere, og i førsterunden var det bare vinneren som i det hele tatt kom igjennom en eneste seksjon..

Resultater NC4

Eirik Ulltang driver leiren, og han gikk også til topps,  etter at de tre første NC-rundene har hatt ulike vinnere, og ligger dermed også godt an i sammendraget før siste runde. Som eneste internasjonalt satsende i Norge har Eirik for øvrig også vært ute i EM og VM, men klar framgang siden i fjor. ( Han er nå som nr 36 inne på første sida i verdensrankingen, som i følge facebook var hans største mål i livet! )

En av dagene var viet street-trial i Oslo sentrum, og mange fikk se imponerende sykling rundt i byen. Foto: Erik Solbakken
En av dagene var viet street-trial i Oslo sentrum, og mange fikk se imponerende sykling rundt i byen. Foto: Erik Solbakken

For mange bilder og video fra de ulike løpene anbefales et besøk på biketrial.no der både bilde og video er hentet.