Håkon dessverre ujevn – men strålende på det beste

Adam Raga måtte nøye seg med tredjeplass i dag, men er fortsatt med i kampen om VM-trofeet!
Adam Raga måtte nøye seg med tredjeplass i dag, men er fortsatt med i kampen om VM-trofeet!

Med ny seier er Toni Bou nå oppe i 7 poengs ledelse i sammendraget, takket være hjelp fra Fujinami som også tok seg inn foran Adam Raga denne gangen. eddie Karlsson er jo virkelig i siget om dagen, men denne gangen gikk det gærent. Han har skadet kneet, og foreløpig er det uvisst om han kan kjøre i morgen 🙁 , og sjansen er nok stor for at han uansett blir kraftig hemmet av skaden.

Håkon Pedersen slo til med en strålende andrerunde, der han til fulle viste at forrige rundes sjetteplass ikke var et blaff. Han hadde serien 21- 2 (to!) -22 prikker, og bare vinneren Jorge Casales klarte å toppe den runden. Summen holdt til 11.plass, men kanskje klaffer det skikkelig allerede i morgen? Da er det riktignok meldt et skikkelig grisevær, men det bør da ikke plage en bergenser?

Omtale og fulle resultater hos Trialscentral