Nordiske mestre for lag: Norge, Norge, Norge og Finland


Norge dominerte lagkonkurransen i nordisk mesterskap. Riktignok var de finske veteranene overlegne, men alle andre klasser ble vunnet av Norge. Sverige er inne i et generasjonsskifte, etter at flere kjørere ga seg etter forrige sesong. Med Eddie Karlsson i spissen beit de likevel godt fra seg!

Overskriften er ikke helt sann: Fordi det bare stilte 2 lag, Sverige og Norge , ga ikke seier i kvinne- og juniorklassene offisiell tittel som nordisk mester. Danmark var sporty nok til å berge mesterskapet for senior, ved å stille opp i et spor som åpenbart var for vanskelig for dem.

Neste år går arrangementet i Sverige, men i 2015 kan vi glede oss til en Danmarkstur.  Danmark er i rask framgang, og da kan de også legge seksjoner der i hvertfall enkelte passer hjemmekjørerne ønsker jeg dem en bedre opplevelse der!

Resultater :
Championship        Junior          Kvinner         Veteran

Open A                     Open B