Hordaland Cup 1 på Eikås

Hordalandscupen var oppstarten for konkurransesesongen i sin region. Løpet ble kjørt på Eikås Motorsenter i flott vårvær.

At vinteren nettopp har sluppet taket er sikkert litt av årsaken til at det ikke var så mange kjørere som vanlig. De 37 startende hadde uansett en flott dag i det fine været.

Rekruttklassen var stor,  og så ut til å ha det skikkelig moro! Flere  kjørte løp for første gang, og fikk passe utfordringer.  Det var også kjørere i R-D og R-C, noe som lover godt for rekrutteringen.

I de høyere klassene så vant Julie Sandanger B klassen i konkurranse med alle gutta. Hun har ser ut til å fortsatt den fine utviklingen fra i fjor.

I A klassen ble det kniving i toppen om første plassen mellom de 2 team vest kjørerne, Ole Tuft og Halvard Seilen pluss Geir Morten Græe fra Voss. Halvard tok seieren til slutt foran Ole og Geir Morten.

Kristian Haugland prøvde seg i eliteklassen denne gangen, med god hjelp av minder Thomas Røssnes.

I Elite klassen var det 2 kjørere,  etter at Thomas Røssnes har lagt opp og Tøger Trettsveen prioriterte Kråkerøy Open denne helgen. Røssnes var minder for Kristian Haugland, som prøvde seg i elite og klarte seg bra.
Håkon kjørte hele løpet ”non stop” som trening til VM, der første runde starter i Japan neste helg. Han hadde nok kjørt på færre prikker hvis han hadde kjørt slik trial ”SKAL” kjøres, men god trening før VM var det nok.  ( Denne gangen var det heller ikke tenkt «non-stop tanker» under seksjonsleggingen, og det har nok en del å si)

Resultater  Rekrutt -C ( NMK Bergen)       Resultater B-E

Bilder  (NMK Bergen/Erik Pedersen)

Takk til Erik Pedersen for rapport!