Sverre må under kniven

Sverre, under presentasjonen av Top Trial Team Miton 2013. Den splitter nye TTT Beta 300 må dessverre vente noen måneder på å få ut å svinge seg i terrenget.

Sverre har hatt mye plager siste halvår. Han avsluttet 2012-sesongen med mononukleose («kyssesyken») , og det var først i februar han var sånn noenlunde tilbake i treningsform. Kort tid etter at Top Trial Team Miton ble presentert i påska, med Sverre Lundevold som trumfkort i junior-klassen,  kom  dårlige nyheter: Håndleddene plager nå Sverre så mye at han slipper kirurgene løs på dem for å fjerne brusk, og starter med venstrehånda allerede nå på fredag. Han har hatt problemer i flere år, men nå er de blitt så ille at et helt løp er uaktuelt.

Etter hver operasjone er det ca 6 ukers rekonvalesens. Han regnerderfor med å være ute fra konkurranser og trening på sykkel fram mot juni måned, men holder nok kroppen i form mens han lengter etter gasshåndtaket. Han har håp om å få med seg siste del av sesongen. Lagkamerat Jack Challoner kan være et godt forbilde her – han skadet håndleddet stygt våren 2011, men kom sterkt tilbake!