Jentetrial fortsatt i framgang – rapport fra Uddevalla

I påska var 24 jenter fra Norge, Sverige og Danmark samlet i Uddevalla. Den systematiske satsingen på samlinger med kvalitet begynner å gi resultater, stadig flere å finne i de høyeste klassene! Foto: Nina Håkonsen

På Kråkerøy om 14 dager er 6 jenter foreløpig påmeldt i KB, og fire av dem er nye siden i fjor. (I tillegg skal det visst komme et par til fra Kristiansand 🙂
I KE er det  fire, og ettersom vestlendingene forståelig nok i liten grad kommer til dette løpet er dette veldig, veldig bra deltakelse.

Æren skal jentene ha sjøl- det er de som gjør jobben med systematisk trening der de strekker seg stadig høyere.  Under samlingen i Uddevalla var det både knallhard trening ute og i tillegg fysisk/koordinasjonstrening om kvelden. Ikke rart en del sa de var nokså sluttkjørt da Påsktrial avsluttet helga!

Trialavisa har fått en rapport fra samlingen, fra Vidar Christensen som administrerer teamet: 

De 8 jentene i fra Trial Team Girls (Helene, Erika, Camilla, Mette, Ingvild, Maritha, Hanne og Ingveig) + 8 ivrige jenter til i fra Norge (Linda Hjell, Siv Tove Nilssen, Kristina Bakurowitz, Ingeborg Aurora Bergersen, Vibeke Sigerseth, Evelina Melchior, Huldeborg Barkved og Linda Mikkelsen) har vært på påskesamling i Uddevalla. Svenskene stilte med 6 av sine 7 jenter de har i trialmiljøet, og i tillegg stilte to i fra Danmark: Sofie Sørensen og Fie Andersen. Dette ble en kjempesamling arrangert av Leif Andersson på Glimminge Motorstadion!
Vi hadde veldig gode trenere i fra Sverige: Emil Gyllenhammar, Adam Thiger, Henrik Christiansen, Kristoffer Danielsson, Marcus Eliasson og Johan Svensson.

Trenerne holdt innsatsen oppe fra morgen til ettermiddag – og tillegg hadde Mia Carlsson en to timers hardøkt i gymsalen fredag kveld. Denne tok på, for det ble veldig tidlig kveld på alle jentene denne kvelden.. Men neste dag stilte de med godt humør og godt pågangsmot. Denne dagen ble også hard, men ikke hardere en at en del av jentene prøvde seg litt på gokartbanen seinere på kvelden. Moro! Søndag var de fleset slitne, men ikke verre enn at en del avsluttet med å kjøre Påsktrial før hjemturen mandag – også langveisfarende fra Riska og Valldal.

Tror de fleste syntes de hadde hatt en kjempeflott samling og hadde lært mye. De svenske guttene syntes også at det var veldig gøy å trene de norske jentene, som hørte godt etter og var veldig lærevillige. Ikke mye misforståelser på grunn av språk, men noen svenske trial uttrykk måtte de lære seg først..

Vi hadde fint vær hele samling, men en kald vind gjorde det ganske kjølig, men blå himmel hadde vi vel hele tiden.

Vidar Christensen

Neste samling for Trial Team Girls er allerede 12-14 april i Søgne, deretter 21 april på Kråkerøy, før vårens store happening i pinsen 18-20 mai:
Den åpne jentesamlingen på OMS er i år lagt sammen med en samling for alle regionteam og Team Norway Trial. Den helga blir det garantert moro på Motorsenteret!

Bilder fra samlingen – takk til Marianne/Kjell Mikkelsen