Team Vest er i full gang med sesongforberedelsene

Team Vest er det minste av regionteamene. Faste deltakere er Julie Sandanger, Ole Tuft, Erika Melchior og Thomas Haugland Nilsen, men på samling nå i helga var også Reino Rongved og Halvard Seilen fra Osterøy samt Evelina Melchior med på trening. Faste trenere er Connie Ludvigsen og Håkon Pedersen, mens andre er med på enkelte samlinger. Denne helga stilte Rolf Ludvigsen opp som trener en dag, og syns det var moro! ( Rolf skryter også av utøverne, og har stor tro på suksess i sesongen.)

Bergen var velsignet med et fantastisk påskevær og opptil flere varmegrader. Foto:Peter Melchior

Dette var faktisk årets tredje samling for laget, og nå er det tett: begge de to helgene etter påske er det samlinger med oppkjøring før sesongstart 20 april både i øst og vest.  Jentene har i tillegg en påskesamling forestående i Uddevalla, og kjenner vi gutta rett har ikke de tenkt å ligge på latsida og gumle påskegodt hele ferien de heller.
I mai går det jo slag i slag med løp hver helg fram til pinse, og jammen skal gjengen på tur da også, til en større felles-samling på Oslo Motorsenter.

Tandberg hadde tatt turen over fjellet for å demonstrere Ossa ; og interessen var stor.Erika satser for fullt denne sesongen. Hun er med både på Team Vest og på Trial Team Girls, og får samlet et opplegg med mye god trening - men også svært mange kilometer i bilen!

 

Erika satser for fullt denne sesongen. Hun er med både på Team Vest og på Trial Team Girls, og får samlet et opplegg med mye god trening - men også svært mange kilometer i bilen!