Håkon Pedersen med sterk debut for Ossa

 

Håkon trener mye i Spania om vinteren - hos Jordi Pascuet i Tost, helt opp mot grensen mot Andorra. Takk til Håkon for bildet, som er tatt nettopp der.

Håkon Pedersen gjør denne helga internasjonal debut for Ossa, i  det klassiske løpet 3 dies Trial de Santigosa. Løpet arrangeres for 42.gang, og har alltid sterk deltakelse. Jordi Pascuet har vunnet åtte ganger (2002, 2003, 2005, 2006, 2009, 2010, 2011 og 2012) og i forhåndsomtalen var tittelen «Pascuet mot resten..» Jordi leder da også, med null prikker etter første dag og 30 seksjoner.
(At Håkon og de andre har en ypperlig trener når de er i Spania har det jo heller aldri vært tvil om )

Håkon Pedersen har levert så det holder, og ligger på 9.plass med bare 5 prikker!  Løpet fortsetter to dager til, og hver dag byr på 40 kilometer vakker natur, og 30 unike seksjoner.

Resultater første dag              Løpets hjemmeside 

PS: Eddie Karlsson på Jotagas ser ut til å ha kjørt på 1 prikk, men har pådratt seg 19 straffeprikker av en eller annen art og ligger dermed litt nede på lista. Men sterkt kjørt! ( Jordi Tarres skriver på facebook at Eddie fikk tidsprikker mens han vasket sykkelen..)