Team Motorsyklisten godt i gang med forberedelsene for neste sesong

Team Motorsyklisten 2013 - Bak: Ole Kristian Sørensen, Martin Karlsen, Martin Hemmer, Henrik Haga, Ivar Norum og Marius Christiansen. Foran: Sverre Lundevold, Kjartan Mikkelsen, Thomas Sørensen og Sondre Gilje Haga

Team Motorsyklisten ble startet etter initiativ fra Per Ivar Moi 2008, og har hatt en suksessrik historie. Tanken bak var og er å gi et ekstra løft til de beste/mest ambisiøse førerne med samlinger av høy kvalitet, spesielt i vintersesongen.  For ikke så veldig mange år siden var det jo mer vanlig at kjørerne parkerte sykkelen ved første snøfall, men nå har både kultur og treningsmuligheter i hall bedret seg betraktelig!

Samtidig  knyttes førerne til «merkevaren» Motorsyklisten, men uten at det skal gå ut over utøvernes mulighet til å delta på andre satsingslag. Teamet samarbeider også med regionlag og Team Norway når planene legges, og har tidvis lagt parallelle samlinger på samme sted. Faste trenere i år er Geir Børre Pedersen, Joa Hindren og Mardon Moi.

 Med forholdsvis små ressurser må det sies at hensikten er oppnådd: laget har tatt en stor del av de tilgjengelige plassene på pallen –  og samlingene har fått «sykt gode tilbakemeldinger» som de sier på Sørlandet.. 

I 2013-utgaven er det et nytt medlem, Kjartan Mikkelsen fra Riska, mens Håkon Pedersen jo skal prøve seg på Ossa neste sesong og forlater laget.

På årets kick-off samling fikk både utøverne og støtteapparatet prøvd seg på uvante kjøretøy i Finslands skoger da enduro-syklene ble tatt fram. Ole Kristian Sørensen viste gode takter også her, men får værsågod holde seg til trialen..

vanskelig å se hvem det er.. men det ser moro ut!

 At treningsiveren er på plass kan bekreftes av at gutta stilte alle mann alle på  samling i romjula! Denne gangen dessuten forsterket med Sander Meling, som har gått over på Sherco.
Romjulssamling i Søgne har vært en tradisjon i flere år, men sjelden har føret ært så dårlig som i år. Hallen i Songdalen er nyopprustet, og ble redningen – se video produsert av Marius Christiansen!

Flere bilder på Team Motorsyklistens hjemmeside . Her finnes også presentasjon av førerne, sesongplan og annen info.