Spontanløp i Bergen ble avslutningen av trialåret

Hva gjør trialkjørere lørdag 29 desember? Trener, så klart, også på Eikås.

Så var det noen som ymtet frampå om en kanskje skulle tatt et treningsløp på søndagen..
Som sagt så gjort, i hvertfall i Bergen. En liten facebook-aksjon ble dratt i gang, et titalls kjørere meldte seg og seksjonsbyggingen var i gang!

Hallen på Eikås ga plass til 5 seksjoner med A-B og Elitespor

Søndag sto 5 indoor- seksjoner klare i hallen, med B-A og Elitespor . Og ettersom lavtrykket har brakt en slags vår ble det også lagt 2 spesialseksjoner ute: en «speed-seksjon» og en hillclimbing.  Det meldes om 100% innsats i disse seksjonene over hele fjæla- og at Julie Sandanger klarte seg særdeles bra i bakken, til tross for at hun som eneste kjører 125 ccm.

Inne ble det altså kjørt 2 x 5 seksjoner, men med den vrien at hver kjører kjørte alle fem i strekk, med maks 10 minutt totaltid. Også dette ble slitsomt, sjøl om det var en godt trent gjeng som møttes denne dagen.

Etter løpet var det sosial omgang, pølser og kaffe samt «årgangspremier» av beste merke. 

Premiene var julebrus fra Hansa
Premiene ser ut til å være levert av Hansa!

( Denne julebrusen ble i en VG-test omtalt som spesielt godt likt av de rundt 20 år, men i en av årets tester var den skammelig utelatt. Etter at BA omtalte saken, og arrangerte en nett-avstemning fikk den imidlertid klart flest stemmer. )

Tkk til Erik Pedersen for omtale og bilder!
Arrangøren skriver videre at dette var enkelt å organisere, og ga mersmak så det planlegges flere slike happeninger – så kom på trening og følg med på facebook..