Ib Vegard kan bli årets idrettsnavn i Buskerud – med din hjelp

Uvant antrekk og miljø: under årets siste samling med team Norway fikk de prøve seg på jetski - til vanns, altså! foto: NMF

Ib Vegard Andersen har hatt et godt trialår, og rundet av med å bli tildelt Buskerud Fylkeskommunes idrettsstipend for 2012. Nå har Drammens Tidende plukket ut tolv kandidater til «Årets Idrettsnavn» , som skal stemmes fram av leserne så her har du mulighet til å hjelpe Ib og trialsporten til litt ekstra heder.
Mer informasjon om kandidatene og avstemningen her  (frist 27.desember)

Høydepunkter fra 2012:
Gullåret startet allerede i februar, da han ble svensk mester i X-trial , foran sterke kjørere som Eddie Karlsson og vår egen Kristoffer Leirvaag.
Ikke lenge etter kom nyheten om at Norge var en av fem nasjoner som ble invitert til lag-VM i X-Trial, og sjøl om Ib Vegard og Haakon Pedersen som forventet ble smågutter i det selskapet  fikk de virkelig vist seg fram.

Så gikk det slag i slag utover, og når sesongen telles opp står Ib Vegard med flest titler: Nordisk mester, Norsk mester,  deltaker på Norges lag som seiret i Nordisk, Eiker vant lag-NM og Ib kjørte også for Norge i lag-VM. 

De nærmeste månedene er det mindre kjørevennlig i Norge, men Eiker har fått ferdigstilt hallen sin i Hokksund  i disse dager. (Kan rutte med: lys, isolert, varme, varmebu og masse flott å kjøre på,  sier Ib – og andre kan kontakte klubben hvis de ønsker å trene der)
 Over nyttår setter Ib Vegard kurs mot Spania og Tost sammen med Håkon Pedersen og Tøger Trettsveen, og der skal de være mye i årets første måneder.  Forhåpentligvis skal Norge kjøre X-Trial i slutten av mars, og Ib er et sterkt tips selv om uttak ikke er gjort, så er det EM i Italia sist i påska – og vips, så er det straks sesong her hjemme..

Mer om planene kan du leser på hjemmesida hans, der det også ligger en «promofilm» , og er lovet mer fra den nye hallen