Ny dag i Tramelan, med bedre vær og (litt) lettere seksjoner..

Laia er fornøyd med å ha sikret sin 12. VM tittel. I går var det ikke så mye som skilte, men i dag viste hun at hun fremdeles er klart best.

Arrangørene var ute og bygde om i går, og sju seksjoner ble gjort lettere. Været var vel også noe bedre etter bildene å dømme, men gjørma var på ingen måte tørket opp. Laia kjørte seg imidlertid ned til «vanlig» nivå, og vant overlegent med bare sju prikker, mens Emma Bristow og Becky Cook hadde nærmest dødt løp om andreplassen. Det skjer ikke ofte , men denne gangen var det slutt-tida som ble avgjørende!
De norske jentene hadde vel en dag omtrent som i går; Lene kjørte seg en plass opp på lista og fikk noe færre prikker.  For øvrig var det lite endringer også ellers: de første 6 plassene på lista var uendret! Tyske Theresa Bäumel var kanskje den som hadde størst grunn til å være fornøyd i dag,  7.plass var suverent det beste hun har gjort! Norgesvenn Katy Sunter, som har besøkt Bergen som trener flere ganger, gjorde også to gode løp i helga med 7. og 8.plass.   Nå skal jentene til Moutier, der årets siste VM runde går fredag og kvinnenes TdN lørdag – med hele 11 påmeldte lag. Ut fra helgas resultater kan det bli jevnt mellom Spania og Storbritannia. Med fire kjørere blant de åtte første har Storbritannia utvilsomt størst bredde, men med bare to tellende kjørere kan Laias styrke fort bli avgjørende – slik det ble i 2011.

Resultater       Sammenlagt etter 4 runder 

FIM’s omtale

Helt sikker er jeg ikke, men det likner da Erik Sørlie, Helene og Lene ?