VM for kvinner i Tramelan, Sveits

Litt gjørmete i dag kanskje.. Camilla kjørte godt og endte på 19.plass, av hele 30 startende. foto: FIM/G2F Media

I dag gikk den tredje av fem runder i VM for kvinner, og denne gangen var Lene Dyrkorn, Helene Sørlie og Camilla Dybedahl på plass. Det var nok vanskelig, både seksjoner og værforhold (se bildet!) , ettersom Laia Sanz på førsteplass hadde hele 44 prikker ( til sammenlikning hadde hun 3 og 6 prikker i de to første av årets runder..)
FIM skriver også i sin omtale at seksjonene skal gjøres lettere til morgendagens løp, for å tilpasses værforholdene.
Med sin tredje strake seier i år sikret Laia seg også sin 12.tittel, ettersom det er tre tellende runder.

Laia er tilbake! Med denne seieren sikret hun seg også enda en VM-tittel, siden tre av fem runder teller. Hun har tre strake hittill. Foto: FIM/G2F Media

De norske jentene endte til slutt på 18 (Lene) , 19 (Camilla)  og 25 plass (Helene) , men avstanden opp til pallen var mindre enn vanlig. Det var svært mange startende – hele 30 jenter stilte, og det var tett oppover listene.  
Lene, Camilla og Helene skal jo representere Norge i Trial des Nations (lag-VM) om en uke, men før det rekker de 2 VM-runder til: I morgen, og neste fredag. Nye muligheter, og god (men tøff) oppladning til TdN!

Resultater VM 3.runde         Sammenlagt etter 3 runder

Helene Sørlie foto: FIM/G2F Media