Bilder fra NC på Gjerstad lørdag

Lørdagen kom, med godt vær og svært mange kjørere til start. Litt ekstra nerver kanskje, etter en lang pause i den norske sesongen: noen har trent godt og rykket opp en klasse, og et par yngre kjørte også sitt aller første løp denne dagen.

 

Morten Sandin i første runde. Det gikk helt fint, men det var også her det gikk galt på søndag..

 

 En somvar litt stressa før start var Vidar Sandvik, eller rettere sagt faren hans, for de siste dagene hadde det meste gått galt: vannlekksasje i radiatoren gjorde at de måtte etterfylle allerede i første seksjon. Sykkelen gikk heller ikke som den skulle, og da forgasser skulle renses knakk nåla. Men etter god hjelp og sekken full av vann kom de seg av gårde, og før søndag var det meste lappet sammen.

Vidar Sandvik fra Vaulali er omsider i gang med løpet, og i denne seksjonen ble det i hvertfall null!

Noen av elitegutta kjørte minder for hverandre – det er et trivelig særtrekk ved trial at kameratskapet overskygger konkurranseforholdet, så man hjelper hverandre når det er mulig.  Det beste er selvsagt likevel å ha med seg egen minder, og denne helga stilte Mardon Moi opp for Ole Kristian Sørensen.

 Ib Vegard kjørte som vanlig effektivt – raskest av alle slapp han vel på det nærmeste unna det kraftige regnskyllet som kom litt utpå dagen, og tjente nok noe på det. Etter første runde ledet han med en prikk på Håkon Pedersen, i mål ble det hele 10 og en meget klar seier til Ib.

Trialavisa har ikke så mye bilder fra lørdag. Jeg har nemlig kjøpt meg nytt kamera, etter å ha ødelagt et i Skottland. Det er vanntett til 12 meter, skal tåle frost, støv og fall fra 3 meter i tillegg til å ta gode bilder i skygge.  Sol og normalt atmosfæretrykk sto det derimot ikke noe om. det parkerte i 13-tida. Grrrr.. Takk til Marianne Lundevold for lån av kamera søndag!

 

Even Sandkleiv Bondevik fra Grimstad har ikke kjørt så lenge, men har rask framgang. Han vant C, og blir nok snart å finne i B-klassen!

 

Evelina Melchior fra Valldal Trial

Noen kjørere var også tilbake etter langt opphold – Niclas Engseth fra Nesodden er nevnt og han gikk like godt hen og havnet på pallen – etter å ha vært borte fra trialterrenget i tre år!

Anette fjeld fra Asker Trialklubb har vært borte fra trialarenaen i mange år, men etter at hun nå jobber i Gas Gas har lyst og anledning kommet tilbake. Hun gjorde en hederlig innsats i KB, og gleder seg til å kjøre lag NM - sammen med Lene Fevang (!) og Mathilde Torp, ryktes det.
 Bildene under tekstes etter hvert. Flere bilder og reportasje hos Aust-Agder blad,  som stilte opp begge dager, hele dagen. Landets beste lokalavis?