Stor suksess for ferske NC-arrangører

Rett skal være rett – det har nok vært nasjonale løp i Gjerstad før, men det er så lenge siden at arrangørstaben er skiftet fullstendig ut. For en for tida ganske liten klubb er jo en dobbel NC-runde et kjempeløft, men takket være både egne ildsjeler og godt naboskap i Flosta og Kristiansand besto de prøven med glans.

Allerede ved ankomst var det tydelig at rammene rundt løpet var solide: Depoet var lagt til Gjerstad Mekaniske Industriers store anlegg på Brokelandsheia, vegg-i-vegg med trialområdet. Bedriften er åpenbart en av hjørnesteinene i kommunen, og også interessert i å  bidra positivt til lokalmiljøet. Av nettsida kan vi blant annet se at de er markedsledende på sine områder (diverse utstyr til anleggsmaskiner av alle størrelser, bl.a gravemaskinskuffer – jeg har aldri sett hverken så mange eller så store! ) – men også sponser utøvere innen bilsport

De ferdige skuffene er lakkerte og ser vakre ut, men denne fikk gjort god nytte for seg da regnet brøt løs. Syns du den ser diger ut? Ja, den er det. Men de største er på 6 kubikkmeter og ville hatt plass til både seng og skrivebord!

Nå var det ikke bare parkeringsplassen som var på utlån – men også dusj og garderobe, kantina, sekretariatsplass, og ikke minst en haug med kW – også antall utlagte sikringsskap var på internasjonalt nivå, og vel så det.  Daglig leder Tor Kjetilson Moe var dessverre ikke til stede for å motta sin vel fortjente takk fra arrangør og deltakere, men all honnør til han!

 

Etter seksjons-besiktigelsen fredag var både jury og kjørerne fulle av lovord. Det er jo ellers ikke alltid de er enige, men her vanket det skryt av både nivå, sporvalgsmuligheter og at seksjonene virket utfordrende og tildels spektakulære, men ikke farlige. Seksjonsansvarlig Audun Sørensen og hjelperne hadde dessuten planlagt noen endringer slik at det ble variasjon mellom lørdag og søndag, og lagt opp en godt besøkt og publikumsvennlig «stadionseksjon» rett ved Statoilstasjonen, så stort bedre kan det vel knapt bli?

Publikums-seksjonen var populær, her fikk også mer tilfeldig forbipasserende hjertet i halsen og ble ofte stående en god stund for å se på.Her er det Ole Kristian Sørensen som forserer hindrene.

Stevneleder Vidar Christensen sier at det totalt er mer enn 85 funksjonærer i sving hver av dagene. Han takker spesielt Flostas Audun og Hans Ole Kjos (dommeransvarlig) og ikke minst Gjerstads egen Marion for uvurderlig innsats for å få arrangementet i land, og sier også at det vel knapt ville gått uten  Terje og Marianne Lundevold, hjelpere fra Kristiansand Trialklubb og Per Ivar Moi i Sørlandet TK. Godt nabosamarbeid med andre ord!   

Vidar Christensen og Marion, som har engasjert både mor, tante, svigerfamilie og øvrig bekjentskapskrets i arrangementet!

 Med løpende resultatservice på storskjerm og premieutdeling før det ble natta kan arrangørene herved sole seg i velfortjent ære. Hit kommer vi gjerne igjen!