Nordisk Mesterskap 2012 – før start

Norge setter preg på depoet, med både flest kjørere og tallrike bannere og flagg festet rundt på bobil-parken. Cato Karlsen vant den interne konkurransen, med både stramt oppspent banner og et korrekt flagg (riktignok montert som gardin)

Dagen før dagen kan det meldes om god stemning i depotet, lett regn, tidels lange og vanskelige seksjoner. De norske førerne ser pigge ut, men det gjør jammen Eddie Karlsson også! På damesiden må vel våre jenter bære favotittstemplet, det så ikke ut til å tynge dem voldsomt – og hele 5 norske til start i kvinneklassen er bra. På startlista står dessuten et «gjenferd», en dublett av Lene Dyrkorn  – som Betafører – men det kan dementeres på det sterkeste! Den finske kontingenten  har en alderssammensetning som vitner om tidligere storhet: Veteranlaget anført av Tommi Ahvala er knallsterkt, og kunne sikkert kjørt seniorklassen – mens det bare stiller en fører i elite menn, ei jente  og  4 juniorer  til start på hjemmebane. Og 13 veteraner..

Mest stressa i dag var nok Ole Kristian Sørensen, som fikk brudd på ramma – men det ser ut til å ordne seg med ny sykkel!

Kjip sak å finne noen timer før teknisk..

Trialavisa kommer tilbake etter løpet, men arrangøren ser ut til å ha resultatservicen på stell så sjekk her:

Startliste og resultater (alle klasser)

Resultater pr seksjon

Og i kveld grilles det på alle bauger og kanter. Mens juniorene fikk pølser og karbis mesket veteranene seg med indrefilet.