Alt klart for 2013!

Marsipangriser og julegater i oktober blir bare småtteri i sammenlikning: Den siste måneden har 2013 modellene nærmest stått i kø for å lanseres. Først ute var Jotagas, så kom Beta og nå er også Gas Gas klar med lansering av Gas Gas Pro 2013.

Sherco har på sin side nettopp (vel, ganske nettopp) kommet med sin Cabestany Replica 2012, og det er ikke mer enn et par måneder siden Raga 2012’en landet heller – så det er alltid noe å glede seg til!

Hva fusjonen av Ossa og Gas Gas kommer til å bety for lillebror Ossa er for tidlig å gjette om, og her er det ikke noe særlig nettsladder å finne heller. 

Mer om syklene (Advarsel: Siklefare. Dekk til tastaturet)  
Her har Trialavisa ikke så mye kompetanse, så vi får stole på fabrikkenes omtale!
Lenker til de aktuelle norske importørenes hjemmesider under «Lenker» -fanen øverst.

Jotagas:


I informasjonen legges det spesielt vekt på forbedringer i kløtsj og  dempere, men også en rekke andre justeringer og endringer  i stort sett alle deler og funksjoner – som seg hør og bør på en så nyutviklet sykkel!
Tidligere har det vært varslet at en 125 skal være under utvikling, men denne infoen gir dessverre ingen holdepunkter for at den er på trappene.  

Flere bilder og teknisk info (siste side)  hos Jotagas 

Beta:

Beta kommer med ny ramme, her er det tekniske endringer i produksjonen som muliggjør en stivere og lettere ramme og større bensintank.
(Hydroforming, som brukes både i bilindustri og på tråsykkelrammer).
Åsså er den jo rød da 🙂
Ny baksjerm og deksler kompletterer utseendet, og for en hel del andre tekniske endringer er det best å se informasjonen fra fabrikken!

Informasjon fra Betamotor

Gas Gas

I informasjonen legges det vekt på de nye bremse- og kløtsjkomponentene fra AJP, på vesentlige tekniske endringer som gjør det enklere å bytte komponenter i girkassa
Pressemelding med bilder og teknisk informasjon  (Engelsk fra side 6 og utover..)
Trials Central oppsummerer endringene 

Og mens vi nå er inne på vakre sykler i rødt, svart og hvitt:
Her er Cabestany Replica 2012 også.