Trial Team Girls er godt i gang i sommervarmen (oppdatert)

Erika, Mette, Maritha, Lene, Silje, Hanne og Ingvild. Helene og Camilla var ikke til stede!

 Trial Team Girls ble opprettet på forsommeren, samtidig som de nye regionlagene. Teamet har 9 deltakere på ulike nivå, og hadde denne uka sin andre samling i Kristiansand. Samlingen startet opp torsdag, og fredag var Lene trener siden helgas hovedtrenere Martin Hemmer og Steffen Solheim, måtte på jobb. Kristiansand ser ut til å være et godværshull i et ellers litt trist sommervær for tida, og  dagen ble avsluttet med båttur og bad på hytta til Fidje, på Langenes i Søgne.

Teamet har altså flere nivå, der ideen er at de yngre skal lære av de mer erfarne, både når det gjelder systematisk trening og selve kjøringen. Før samlingene setter jentene opp mål, og etterpå evaluerer både utøvere og trener hvordan det har fungert. De får da også arbeidsoppgaver å jobbe med fram mot neste samling – som denne gangen er om 4 uker i Hobøl.
At C-kjørerne ble inspirert var det i hvertfall ikke tvil om, på slutten av søndagen prøvde de seg på momenter fra elitesporet – tildels også med hell, og uansett tøft å prøve!

Etter litt nøling hoppet både Ingvild Webb Dahl og Mette Fidje ut her. «Tru’kke jeg hadde gjort det da jeg var 14» sa Lene – og hun var og er så til de grader ingen pingle, oppvokst og herdet av storebror Thomas som forbilde og bryte-motstander..

 Steffen var uheldig og slo beinet på lørdag – han har for øvrig definitivt ikke glemt alle gamle kunster!  Både kjørere og ikke minst de dyktige minderne fikk likevel kjørt seg

Martin Haga er rask og sterk - det kom godt med. " Hmm. Det virket som en god ide da jeg foreslo det" sa treneren - og en drøy halvtime etterpå hadde vel alle kjørt opp, om enn med varierende kontroll..

 Dette er den steinen mye dreide seg om for en del av teamet. For Lenes del var målet å kjøre over og ned på bakhjulet, og det var ikke mye om å gjøre at hun klarte det.

Dette er steinen som ble utfordringen for mange litt utpå søndagen. For evig unge Lene (og det har stått i avisa, så det er sant altså!) var målet å kjøre kontrollert over på bakhjulet. Manglet vel ikke mye?

Teamet består av :

Camilla Dybedahl (Trøgstad) og Helene Sørlie (Hobøl) er også på teamet, men kunne ikke komme denne gangen. Helene har også utformet teamets logo, som nok blir å se på løp i tida framover!

Teamet har fått seg egen logo, utformet av Helene Sørlie.

Fredag var det båttur og bading. Og oppe på trialområdet sto bilene tett, for også regionteam Sør hadde samling! Les mer om regionteam sør her

Som bildene viser, hadde trener Martin Hemmer gitt jentene nok av utfordringer. han måtte fote innimellom sjøl da han skulle vise «Lager ikke lette seksjoner heller da», sier han – og klapper seg dessuten på magen og sier det blir litt vanskelig på 125..Han skryter av jentene og sier de er treningsvillige, prøver det meste og har godt humør. (Stort sett, og når det rakner litt går det i hvertfall over)
Martin syns det er moro å være trener. «Hmm. Erika, deg trente jeg vel første gang da du kjørte D? Ser du har øvd en del ja!»
Han sier han kan se utvikling i løpet av en helg, og regner med at leksene blir gjort slik at det blir enda bedre neste gang! Denne gangen er de særlig blitt bedre til å gi gass.
Jentene skal ha 5 samlinger i år, neste gang i Hobøl. da er det Ib Vegard og Thomas Tandberg som skal være trenere, så det med å gi gass kan komme godt med!

Og ikke minst: Mer jobb for minderne.