Randaberg holdt trialoppvisning for MC-elskere


Sjøl i sykkelbyen er ikke Bikerstreet en gateadresse, men et firma som selger mye godsaker for MC-elskere – enten de har tapt hjertet til Moto Guzzi, Harley, Yamaha eller noe annet. Men da de skulle gjøre ekstra stas på seg og sine kunder valgte de andre kjøretøy: Randaberg Motorsykkelklubb stilte opp med oppvisning. Det var bra vær, mye folk og god stemning. 

   

Bildet viser en trialsykkel som burner på taket av en bil
Burning må til på skikkelig MC-show

I mangel av stokk og stein gikk det over paller og bil, publikum var godt over middels motorinteressert og virkelig i stand til å sette pris på showet. Om de sjøl begynner med trial er ikke godt å si, men det bør være gode sjanser for at barn og barnebarn får muligheten! Bikershop-folka burde vel egentlig vurdere et par nye merker i stallen?

 

Det tallrike publikumet var i god stemning. Det var åpent for prøvekjøring av gatesykler, men kunne nok vært interesse for trialsyklene også!