Samarbeid ga ny seier til Sverre i Andorra

Ny vinnerkombinasjon: Mardon og Sverre. Foto: FIM/G2F Media

Sverre ledet med en prikk etter første runde, han hadde 3 og Bradley Cox 4. I andre runde kunne ingen nærme seg – Sverre satte bare en fot på hele runden og vant dermed klart.

Dagens seier betyr også at Sverre fremdeles kan klare sammenlagtseier, men da bør han vinne de gjenværende rundene. Sammenlagtlista vil vise at han ligger ganske langt bak, men det skal strykes to runder når sluttresultatet beregnes og Sverre har to svake løp. Lykke til i morgen!

Håkon Pedersen endte på 12.plass, og Ib Vegard på 15. Sammenlagt er da Håkon nummer 11, men her er det tett på lista!

Bou vant, med Jeroni Fajardo på andre og Fujinami på tredje. Fajardo knep da noen nye poeng på Raga i kampen om å bli «Runner Up» – i denne klassen  teller alle runder og mye kan fremdeles skje men det skal store uhell til for å ta fra Bou seieren. Eddie Karlsson (17) valgte jo å hoppe rett opp i den høyeste klassen. Her er det regelendring siden forrige sesong: I alle løp som går på lukket område kreves det ikke lenger førerkort, og aldersgrensen nedad er 16 år. (Gjelder alle klasser)

Blant jentene var Laia klart best igjen, nå på Gas Gas – med Ossafører Emma Bristow som en like klar nummer to. 19 år gamle Sandra Gomez (Spania og Gas Gas) på tredje var et klarte besteresultat for henne, og hun var heller ikke mer enn 8 prikker bak Emma Bristow. Ingen norske jenter hadde tatt veien ned til Andorra, men Sofia Henriksson fra Sverige er tilbake og tok en 17.plass. Resultater:

World               Junior              Youth            Kvinner

I tvekampen Håkon-Ib tok Håkon et nytt stikk i dagens VM-runde: Etter en god andrerunde endte han på 11.plass. Foto: FIM/ G2F Media