KM Region Midt-Norge

Kleive på tur igjen, denne gangen med full buss til Hjartåstranda. Foto: Odd Jørgen Nilssen

Volda og Ørsta startet opp sesongen for regionløpene i Midt-Norge, i Hjartåbygda. Jo Inge Hammervoll fyrte opp Kleivebussen og fylte den med 13 kjørere, 14 sykler og 21 foreldre og supportere – og ble dermed største klubb, såvidt det var. De må ha dratt veldig tidlig av gårde,  det er jo en drøy tur – og Jo Inge rapporterte om snøkav på morgenkvisten (!)

Det var 47 deltakere, en bra økning fra i fjor!
Som alltid på starten av sesongen har det vært litt bytte av klasser, og spente kjørere -sjøl om det jo i år har vært både åpne løp og Norgescup før KM kom i gang.
I A/Elite kom både Jonas Velsvik og Terje Glomset denne gangen inn foran fjorårsvinner Michael Yoo Ellefsen. Denne klassen har jo vært 100% dominert av Skodje, og det er godt at Lars Andre Øvrevoll fra Valldal prøver seg! 
En annen som har god grunn til å være fornøyd med formen er Ole Kristian Hammervoll, nylig kommet hjem fra Motorsportskolen i Valle – han slo til med seier i B-klassen foran Oliver Bjørkevoll Blø. I C var det jevnt og antakelig ganske vanskelig – her vant Jon Aurstad Gudnason fra Volda og Ørsta  med 66 prikker, en foran Olav Sivertsen Paulsen fra Kleive.

Sjøl om deltakelsen totalt sett var bra savnes flere navn på listene. Ikke minst er det tydelig på jentesida, der det bare var tre deltakere med totalt. Håper dere dukker fram igjen!

Resultater