Rogalandsrunde 1 på Torland, Bokn

Pluggen Motorklubb skal både innlede og avslutte årets trialsesong: Lørdag arrangerte de det første regionale løpet, Rogalandsrunde 1, og 6 oktober runder de av den nasjonale sesongen med lag-NM.
Bokn har på kort tid blitt erfarne arrangører, selv om klubben ikke er av de største, med 5 regionløp, og et par Norgescupløp de siste åra.
Til lørdagens løp var det bra påmelding, med nærmere 70 deltakere – og hele 11 fra arrangørene selv. Klubben satser på sportslig framgang, har blitt vennskapsklubb med danske Rebild og henter inn trenere til samlinger – dagen etter løpet hadde kjørerne 6 lærerike timer med Mardon Moi og skryter uhemmet av ham som trener også.

Oppvisningsklassen på Bokn. Alle foto: Martin Haga

I A-klassen var Henrik Haga best denne gangen, foran Tor Bjørnar Knutsen (som vant det meste i fjor) og Sander Meling. Sander og Henrik har ellers tenkt seg opp i eliteklassen i år – i likhet med Ine Susanne Jensen, som kjørte KE for første gang.  I B vant Kjartan Mikkelsen (som i fjor!) foran Sondre Gilje Haga (ny i klassen – fra rekrutt B!), Simon Stenvik og Anders Paulsen som også har gått opp. Disse 4 er også tatt inn på ulike NF satsingsteam: Sondre i Team Norway og de øvrige i det regionale Team Sør.

I den fyldige C-klassen ble det dobbeltseier til Pluggen!

Sander og Bjørn-Ove Jøsang har også gått opp en klasse, og det var visst greit for de tok like godt dobbeltseieren hjem til Bokn foran Richard Hegreberg ( fra RD ). I KC  har Thea Holta Sangedal fått selskap av Hanne Gilje Haga. Thea var hakket hvassere i dag, men når Hanne får kjørt noen løp i klassen og etter hva ryktene sier også får en rykende fersk Beta så spørs det..
I D var det uhyre jevnt, til slutt vant Erik Nilsen (Bokn) foran Sune Selchow (Randaberg) Begge hadde  21 prikker og Sverre Trosnavåg på tredje hadde 22 !

Like jevnt i KD: Seline Meling og Linda Mikkelsen hadde 28 og 29 prikker – som også hadde stått seg godt blant gutta.

I trimklassen, for rekrutter og oppvisningsklassen legges det jo mindre vekt på innbyrdes rangering.

Rune Paulsen i kjøreutstyr fra 15 år tilbake.Redaktøren er imponert over at klærne fremdeles passer, men andre har uttalt at det er fantastisk hvor mye strekk disse tekstilene tåler!

h

Rekruttklassen: Christian Saltvedt, Kristian H. Kristensen, Endre Øverbø, Viktoria Figved og Lillian Fosse! Foto: John Walter Møller Kristensen
Rekrutt D i Bokn på en av de fineste seierspallene i landet?

Rekrutt D er Stian Paulsen -Riska, Kristoffer Mæland -Vaulali, Huldeborg Barkved- Vaulali,  Andreas Skjold- Bokn, Steinar Voll- Vaulali, Gabriel Fjeldet-Vaulali, Martin Fosse-Vaulali . Ikke i denne rekkefølgen på bildet.

Takk til Martin Haga for bilder!

Resultater
Bilder hos Riska MSK