Samling for gamle trialvenner 21.april

Kjenner du disse? Da kan du glede deg til april..

Helge Ruden har tatt initiativ til å få samlet gamle trialkjørere og venner fra trialmiljøet. Sjøl har han jo vært aktiv fra slutten av søttitallet og fram til i dag, og prøver nå sammen med Svein Erik Bjerke å samle kjørere og ildsjeler fra de gode gamle dager, helt fra trialen startet opp. Det vil for kjørernes del bety at dere nå er sånn rundt regnet førti pluss. Ettersom initiativtagerne også nærmer seg moden alder vil de ikke stole på egen hukommelse, og har heller ikke foreløpig kommet i kontakt med alle de har på ønskelista – så hvis du som leser dette sjøl var aktiv i miljøet, eller kjenner noen som passer til beskrivelsen:  Ta kontakt med Helge eller Svein Erik.

Dagen er altså 21.april, på Oslo Motorsenter i Hvervenbukta, med oppstart klokka 12.00
Helge Ruden er nok godt i gang med å prøve å fyre opp det han har av gamle Fantic’er og annet snask i garasjen, så også de som ikke har sykkel sjøl får lekt seg – og de som har holdt seg med moderne utstyr videre får mulighet til en liten tidsreise.
Utover kvelden blir det grillmat (ta med sjøl! – grillen fyres opp fra kl 14), og sosialt – planen er å holde på til midnatt, så det skal bli tid til gamle minner, bilder og film spesielt velkomne!

Helge Ruden 90680296            helge.ru@online.no
Svein Erik Bjerke 92013056    s-e-bje@online.no

Spørs om disse gutta passer inn i det gamle kjøreutstyret da..

 

Anne Helene kommer forhåpentligvis 🙂