Påske: Sesongstart i Danmark og Påsktrial i Sotenäs

Nå er det to uker til skoleelevene pakker sammen ransler og åpner påskesekkene, og det nærmer seg sesongstart i nabolandene. 
I Danmark er det vel egentlig aldri skikkelig vinter, så der har det putlet og gått trialsykler og vinterløp – men 1.april blåses den nye sesongen for alvor i gang med årets første runde i det danske mesterskapet.  Løpet går i Øster Hornum (Nordjylland) med Rebild Trialsport   som ansvarlige. Rebild er en relativt ny og svært aktiv klubb, som har tatt mange ulike initiativ for å få dansk trial på fote igjen. Den er nå er vennskapsklubb med Bokn IL, og under Randers Trial deltok også 4 kjørere fra Flosta så det er tydelig at samarbeidet mellom landene er i god gang – til felles glede.
(Det ble for øvrig dobbelt norsk i eliteklassen, ved Martin Fjermedal og Ole Kristian Sørensen- se resultater her )

Hvis blide dansker, mildt klima og fortreffelige smørrebrød frister som alternativ til å følge etter snøen opp i fjellheimen – ta kontakt med Thomas Ertmann (thomas@ertmann.dk – telefon +45 22 600 946 ) – se også tidligere invitasjon

Ferjene tar ikke så mange timene, så reisetida for de som bor i sør og østenden av Norge blir ikke verre enn det svært mange har til Norgescup!

I den andre enden av påsken er det 9 april duket for Påsktrial i Sotenäs. Her er det ikke forhåndspåmelding. Info kommer nok på klubbens hjemmeside, se også  kart . Løpet inngår for øvrig i serien Väst-Trial , der det kan være andre aktuelle løp – se informasjonssiden

Reportasje fra Påsktrial 2011