God Jul og godt nytt trialår!

 

Trialavisa ønsker alle trialelskere en fortsatt god jul!
Samtidig vil jeg minne om avstemningen «Årets Ildsjel» :  Hvis du selv har vært inne og stemt på Liss (og det har du vel??) kan du jo bruke romjula til å fortelle mor, bestemor, tante, onkel, fetter&kusine hvorfor nettopp Liss fortjener en ekstra stemme. Obs at det kan bare registreres en tellende stemme fra hver IP-adresse, så deler dere nettverk er det bedre å be alle registrere hjemmefra..

Stem her      Presentasjon av Liss og Grimstad 

Det meldes ellers om bra forhold rundt forbi langs kysten. Ut fra det kjørerne skriver på nettet har det vært trening både lille julaften og andre juledag, så den tida da de fleste tok vinterpause er nok definitivt forbi!

Oppdatert informasjon på snøkartet hos senorge.no
(Linken går til kart som viser snødybde, men det er også valg som viser snøsmelting til glede for de mindre skiglade.)