Jotagas kommer- også til Norge

Motorsyklisten opplyser i pressemelding at de er blitt importør av det nye spanske merket Jotagas. På Facebook er det allerede diskutert at den ene og andre delen av sykkelen likner på eksisterende merker, og i pressemeldingen står det da også at utviklerne har tatt basis i de beste løsningene som finnes hos andre toppsykler. Dette har i hvertfall gjort at prosessen har tatt kort tid, imponerende bare et drøyt år fra selskapet ble stiftet i august 2010 til modellen ble presentert tidligere i høst.

Les Motorsyklistens pressemelding for flere detaljer!

16.01.2012 : Det ble i dag kjent at Mika Ahola fra Finland  avgikk ved døden som følge av en tragisk ulykke under trening. Ahola var flere ganger verdensmester i enduro, og en sentral skikkelse både i det finske og det internasjonale motormiljøet. Pressemeldingen over gjengir at Miki Ahola fronter Jotagas Enduro i 2012-sesongen.